Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaaminen 

Tilattaessa verkkokaupasta clairessweetbowtique.com (jäljempänä verkkokauppa), asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka on kuvattu tällä sivulla. 

Maksaminen ja maksutavat 

Verkkokaupassa on käytössä Klarna Checkout -palvelu, jolla voitte helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia. Vastaamalla kysymyksiin tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia). 
Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma) ehdot, jotka näkyvät oston yhteydessä. 

Mikäli teillä on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 tai info@klarna.fi. 

Mikäli valitsette maksutavaksi Klarna laskun, saatte laskun sähköpostiin, kun tilaamanne tuote lähtee verkkokaupasta. 

Tilausvahvistus  

Onnistuneen tilauksen jälkeen teille saapuu tilausvahvistus sähköpostiin. 

Toimitustapa ja toimituskulut 

Tällä hetkellä toimitustavaksi on valittavissa postitus. Toimituskulu on 4,95 €. Toimitamme paketit Suomeen. Verkkokaupalla ei ole myymälää, eikä tuotteita voi hakea itse. Tilaukset jotka ovat 50€ tai ylittävät sen, toimitamme ilman toimituskuluja. Maksuton toimitus näkyy ostoskorilla ja kassalla.

Toimitusaika 

Teemme aina parhaamme, että jokainen asiakas saisi tilauksen mahdollisimman nopeasti. Yleensä tilauksen toimitus tapahtuu 1-2 arkipäivän aikana. Varastosta puuttuvilla tai muuten henkilökohtaisesti valmistetuilla tuotteilla toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Palautusoikeus 

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka lasketaan alkavaksi siitä hetkestä kun asiakas fyysisesti vastaanottaa tuotteen. Tilaaja maksaa palautuksen postikulut itse. 

Jos haluatte käyttää palautusoikeutta, olkaa ystävällisesti aina ensiksi yhteydessä meihin, niin autamme teitä peruutuksen kanssa. 

Oikeutenne palauttaa ostos tapahtuu ilmoittamalla siitä ensin meille sähköpostiosoitteeseen shop@clairessweetbowtique.com, viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. 

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. 

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita. 

Palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita lukuun ottamatta korvakoruja sekä lävistyskoruja.  

HUOM! Lävistyskoruilla sekä korvakoruilla ei ole palautusoikeutta johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 §). 

Palautamme viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen meille saapumisesta maksamanne maksusuoritukset. Palautamme maksut samalla maksutavalla, jota olette käyttäneet maksaessanne tuotteen. Mikäli tuote on olennaisesti muuttunut tai sen arvo on vähentynyt ei teillä ole oikeutta saada takaisin kaikkia maksusuorituksia. 

Vika tuotteessa  

Mikäli tuote olisi mahdollisesti viallinen, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse. 

Hinnat 

Verkkokaupassa myytävät tuotteen sisältävät ALV:n (24%). 

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Claire’s Sweet Bowtiquen tuotteen ovat kaikki itse Suomessa valmistettuja ja parhaita mahdollisia raaka-aineita käyttäen. Pääsääntöisesti korut valmistetaan laadukkaasta koruhartsista. Ketjut ovat terästä tai hopeoitua. Katso tarkempi kuvaus kunkin tuotteen kuvauksesta.