Pansy Flower Ring

25,00 

Aito Orvokki kukkasormus

Kaunis sormus aidolla Orvokkilla. Orvokki symboloi yhden ihmisen rakkautta tai ihailua toista kohtaan. Täydelliset lahjat itsellesi ja läheisillesi.
Herkkä ja kevyt sormus.

🇬🇧

Real Pansy Flower Ring

Beautiful ring with real pansy flower. The Pansy flower symbolizes the love or admiration of one person for another. Perfect gifts for yourself and loved ones.
Delicate and lightweight ring.

Varasto loppu

Kuvaus

Kaunis säädettävä sormus aidosta Orvokista. Nämä kukat on päällystetty kiiltävällä hartsilla, jotta niiden kauneus säilyisi lasimaisella pinnalla. Kuvittele, että tämä kaunis Orvokki-kukkasormus on ainutlaatuinen luomus, joka sopii täydellisesti viralliseen tai epäviralliseen tilaisuuteen. Se on myös täydellinen lahja! Sormus on valmistettu ruostumattomasta Hypoallergeenisestä-teräksestä ja koko on säädettävissä. Muista, että jokainen kukka on ainutlaatuinen, aivan kuten luontoäiti on tarkoittanut.

🇬🇧

Beautiful adjustable ring made with real pansy flower.  These flowers are coated with shiny resin to treasure their beauty on a glasslike surface. Imagine this beautiful Pansy flower ring are unique creation that will be perfect for a formal or informal occasion.  It is also a perfect gift! The ring is made from stainless steel Hypoallergenic and adjustable size. Please keep in mind each flower is unique, just as Mother Nature intended.