Cherry Blossom Sphere Necklace

57,50 

Kirsikankukka symboloi rakkautta, puhtautta, elämän ohimenevää luonnetta, hetkellisyyttä, uuden alkua ja kevättä.

Kirsikankukat ovat suosittuja ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa, ja japanilaiset ovat rakastaneet niitä syvästi kautta aikojen. Yksi japanin odotetuimmista kevään merkeistä ovat upeat vaaleanpunaiset japanilaiset kirsikkapuut, jotka tunnetaan myös nimellä Sakura (Sakura, ovat rakkauden tunnus ja ne symboloivat myös ONNEA).

EN

Cherry Blossom symbolism Love, Purity, Fleeting nature of life, Transience, New beginnings and Spring

Cherry blossom flowers are popular among people all over the world and has been deeply loved by the Japanese through the ages. One of the most awaited signs of spring in Japan are magnificent pink Japanese cherry trees, also known Sakura (Sakura, are an emblem of love and they also symbolize GOOD LUCK).

 

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä riipus on valmistettu aidosta kuivatusta kirsikankukasta, jossa on 45 cm kaulakoru, joka on valmistettu 925 aidosta hopeasta. Pallon koko on 18 mm ja se on valmistettu korkealaatuisesta UV-hartsista.

EN

This pendant is made from real dried cherry blossom flower with 45 cm necklace made of 925 sterling silver.  The Sphere size is 18mm and made from high quality UV resin.